професионален домоуправител управление на имоти паспорт на жилищна сграда

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Съвременно управление на етажна собственост

професионален домоуправител, образцов вход

Намерете отговорите си тук

Ако не откритете своя казус в тази секция, изпратете ни съобщение през контактната форма.

Как да ни намерите?

При възникване на необходимост от нашите услуги, както и относно въпроси, чиито отговори не сте открили в страницата ни, можете да ни потърсите по имейл, телефон, както и чрез формуляра за контакт в сайта ни.

Как да получа подробна информация за услугите на АКТИВ - ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ?
  • Когато се свържете с нас, ние ще ви информираме подробно за всички ползи от нашата услуга и ще отговорим на въпросите ви.
  • В удобен за вас и вашите съседи ден – ще извършим предварително уговорено, безплатно посещение, което не е ангажиращо. На него ще изпратим наш представител, който безплатно и без задължаващи условия ще представи всички пакети, включени услуги и допълнителни дейности, предлагани от АКТИВ – ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ.
  • Той ще ви предостави информационни материали и ще отговори на всички възникнали въпроси по време на презентацията.
Колко струва предварителният оглед?

Предварителният оглед е безплатен.

Как да избера ценови пакет?

Със съдействието на наш представител ще анализираме подробно обективното състояние и нуждите ви, относно вземане на оптимално решение за ценови пакет.

Кога се свиква Общо събрание?

След като одобрите предлаганите от АКТИВ – ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ  услуги, условия и цени и ако прецените, че желаете да се възползвате от тях, наш ангажимент е да изпълним процедурите по свикване на Общо събрание на етажната собственост, в синхрон с разпоредбите на ЗУЕС.

При необходимост, по време на това Общо събрание може да присъства и юрист, счетоводител или упълномощено техническо лице, заедно с бъдещия ви личен професионален домоуправител.

Как се провежда Общото събрание?
  • Общото събрание се провежда при определен дневен ред, включващ избор на АКТИВ – ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ за дружество, което ще извършва дейността „Професионален домоуправител“ на етажна собственост.
  • Узаконяването на избора се осъществява чрез подписване на абонаментен договор между АКТИВ – ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ и председателя на управителния съвет на етажната собственост или еднолично от управител, ако има назначен такъв. В случай че няма предварително избран управител, се избира лице, упълномощено от Общото събрание, което да го представлява при сключване на договора. С това ангажиментите на УС или на домоуправителя приключват и нашите функции започват.
Кой изготвя Бюджет на етажната собственост?

АКТИВ – ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ представя за гласуване актуализиран бюджет на етажната собственост, всеобщо одобрен с извършения предварителен оглед и с анализ, включващ разходи за електроенергия, почистване, поддръжка на асансьори и други разходи, в съгласие с нуждите на конкретната ЕС, задължителния фонд за ремонти и обновления, както и други съображения. След като се приеме бюджетът, се преминава към изпълнението му и професионалната поддръжка на етажната собственост.

Контакт:

гр. Търговище, ул. Г. С. Раковски 75

0892 27 00 22

0899 90 51 93

0892 24 62 88

office@active-domoupravitel.com